Bloggbar.noFormålet med Bloggbar er å gi deg verktøyene og inspirasjonen du trenger til å bli den kreative personen du drømmer om å være, å bli kvitt frykten. Elsker du alt som har med blogging, innhold, digitale medier, markedsføring, produktivitet og kreativitet og alt imellom å gjøre, men vet ikke helt hvor du skal starte? Velkommen til Bloggbar.

Om du er som meg, ser du på deg selv som en kreativ person, men motivasjonen og inspirasjonen uteblir litt for ofte. Eller du er lat. Jeg kjenner meg igjen. Men det som har styrt meg mer enn noe annet, er frykten. Frykten for å være uinteressant, for å feile.

Hvem er jeg?

Carina Behrens - Bloggbar.noMitt navn er Carina Behrens. Etter å ha blogget i nesten 15 år, både personlig og profesjonelt, bestemte jeg meg for å dele erfaringene, kunnskapen, fallgruvene, og ikke minst all moroa jeg har samlet opp gjennom tidene. Men det var lettere sagt enn gjort. I flere år tenkte jeg mye på hva denne nettsiden skulle være, uten å faktisk gi den liv. Det formet hva formålet med denne nettsiden ble til slutt.

Jeg er langt ifra perfekt, og det vil jeg ikke skjule. Denne nettsiden tok lang tid for meg å starte, men jeg vil bruke nettopp den erfaringen til å hjelpe andre som kanskje befinner seg i samme situasjon: der frykten og tvilen er den som tar alle valgene.

Min bakgrunn: I 2011 fullførte jeg en bachelor i journalistikk og visuelle medier på Griffith College i Dublin, Irland (etter to år på Norges Kreative Fagskole i Oslo). Etter at jeg kom tilbake beveget jeg meg mer og mer bort fra journalistikken, og digitale og sosiale medier tok stadig mer plass på karrierestigen. I dag jobber jeg som konsulent i et byrå som driver med inbound marketing. Tidligere har jeg jobbet med sosiale medier for Spotify, skrevet viral underholdning på Smud.no og jobbet bak kulissene på NAFs digitale plattformer.

Jeg har tidligere vært med å starte nettmagasinet Oh Chérie og er i dag én av åtte jenter som daglig deler hverdagslivet med tusenvis av fremmede på Snapchat-kontoen SnapKollektivet. Og nå har jeg startet Bloggbar.

Hva får jeg ut av dette?

Jeg er en bloggnerd. Jeg elsker å blogge, å snakke om blogging, å lære om og lære bort om blogging. Jeg kan ikke tegne og jeg kan ikke sy, men jeg kan blogge. Jeg startet Bloggbar først og fremst for å være en ressurs for andre, og dele av kunnskapen jeg har opparbeidet meg gjennom mange år. Men denne nettsiden er også en måte for meg å fortsette å lære på, fortsette å tilegne meg kunnskap som jeg igjen kan dele med dere. Målet mitt er å bli en ekspert på området, og dette er en måte å komme meg dit på.

Om du lurer på noe, eller har forslag til ting jeg kan og burde skrive om, ikke nøl med å sende inn en melding. Jeg er også veldig åpen for gjesteskribenter, så om du brenner for noe du tror kan være relevant her, si ifra! Hva har du å være redd for?


Bloggen

Bloggbar handler om blogging, innhold, kreativitet, produktivitet, digitale medier, markedsføring, kommunikasjon og alt imellom. Formålet er å få kreative mennesker som deg selv til å komme over frykten for å feile, og bare kjøre på!

Bidra

Om du har noe på hjertet, noen skikkelig gode tips du tror andre kan dra nytte av, eller noe annet kreativt mellom himmel og jord, ikke nøl med å sende oss en melding.

Ansvarsfraskrivelse

Alt innhold er originalt, og skribent vil alltid stå oppført. Alle bilder er brukt med tillatelse, og kilder vil bli lagt ved. Alle sponsede innlegg og samarbeid vil bli tydelig nevnt.