3

3 nettsider med vakre bilder du kan bruke – helt gratis

Gratis bilder - Bloggbar

Vi kan ikke alle være toppfotografer, men bloggene våres skal ikke måtte lide av den grunn.

Det finnes en haug av lister som dette. Lister som gir deg et flust av nettsider der du kan finne «gode, gratis bilder å bruke». Men vet du hva? Som regel er minst 80% av de nettsidene som blir delt fulle av… drit. Noen av dem har nesten ingen bilder å tilby, mens andre har mange med dårlig kvalitet.

Jeg har testet ut de aller fleste av dem, men det er tre stykker jeg alltid kommer tilbake til. Og det er disse jeg vil dele med dere. For, om du har noen få veldig gode, trenger du mange dårlige?

Unsplash

Min absolutte favoritt nummer én. Her finner du alt du skulle måtte trenge: reise, kontor, kafé, mennesker, dyr. Her finner du det meste, og dessuten er nettsiden både enkel å bruke og lett å navigere. Lag deg en konto, så kan du lagre bilder og lage egne «mapper».

Gratis bilder - Bloggbar

Pexels

Min absolutte favoritt nummer to. Det er noe med det enkle designet og det massive biblioteket av vakre bilder som tiltaler meg (utrolig nok).

Gratis bilder - Bloggbar

Stocksnap

Det er ikke lenge siden jeg oppdaget Stocksnap, men siden har jeg brukt nettsiden flittig. Her kan du blant annet sortere bilder etter hva som trender, eller hvilke som blir lastet ned mest.

Gratis bilder - Bloggbar

Pssst: Det er ikke et krav på noen av disse nettsidene at du oppgir hvem som har tatt bildene du bruker, men det står respekt av å alltid dele kjærligheten når du bruker noen andres kreative verk.

Vet du om lignende sider med gratis bilder som er enda bedre enn disse tre?

Bilde av Bryan Minear.

Bloggbar med Carina Behrens på Facebook

CategoriesUkategorisert
  1. Elin says:

    Takk for tips. Jeg synes det alltid er viktig å dele hvem som har tatt bildene, uansett hvilken side man «låner» de fra. Spre kjærligheten videre er viktig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *