S

Slik kan du forhåndsvise et blogginnlegg uten å publisere først (WordPress)

Slik kan du forhåndsvise blogginnlegg uten å publisere det - Bloggbar

Det er vel ikke bare jeg som har hatt lyst til å forhåndsvise et blogginnlegg til noen, kanskje for tilbakemeldinger eller godkjenning, men ikke har kunnet gjort det, fordi det ikke allerede er publisert?

V E L .

Jeg kom akkurat over en utvidelse (plugin på engelsk) som lar deg forhåndsvise blogginnlegg som ikke er publisert – uten at personen du sender til det til trenger noe påloggingsinformasjon.

Når du er inne på dashboardet ditt går du på Utvidelser > Legg til ny, eller Plugins > Add New, om du har engelsk oppsett.

Søk etter Public Post Preview og installer, deretter aktiver.

Når dette er gjort, vil det dukke opp en avsjekksboks i sidemenyen din når du er inne i et innlegg. Deretter sjekker du av for å få en lenke du kan dele. Avsjekker du, vil lenken bli deaktivert og dermed ikke funke for noen. (Glemmer du å avsjekke vil forhåndsvisningen bli deaktivert automatisk etter 48 timer.)

Public Post Preview - Bloggbar

Selv om dette er en av de aller enkleste utvidelsene jeg har vært borte i, er det også en av de aller beste. Den har gjort livet mitt så mye enklere. Blant annet bruker jeg den for å se at innlegget ser bra ut i andre nettlesere (eller at det ser bra ut når jeg selv ikke er logget inn på WordPress), eller vise frem til gjesteskribenter og få deres siste godkjennelse på verket.

Dette er en sånn utvidelse du aldri visste du trengte. Håper du får god nytte av den!

Har du en favorittutvidelse du ikke kunne klart deg uten?

Bilde av Burst.

Bloggbar med Carina Behrens på Facebook

CategoriesUkategorisert

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *