Noe jeg har tenkt mye på i det siste er hvor mye jeg tviler på meg selv. I sammenheng med dette har jeg også tenkt mye på hvordan jeg kan slutte med det. Hvor går jeg? YouTube, så klart.

Get comfortable with being uncomfortable | Luvvie Ajayi

Har du noen gang valgt å la være å si noe, fordi du er redd hva andre vil synes? Samme her. Det er det på tide vi slutter med.

How to beat self-doubt in 5 seconds | Mel Robbins

Denne er litt lengre enn de andre videoene, men vel verdt tiden. Kan fem sekunder endre livet ditt? Etter å ha sett denne, er jeg nesten overbevist.

3 truths about overnight success | Marie Forleo

En veldig god påminnelse for de fleste av oss som ønsker å oppnå suksess: det finnes ikke noe sånt som en “over natten-suksess”.

The skill of self confidence | Dr. Ivan Joseph

Hvem skal tro på deg, om du ikke tror på deg selv? Jeg kjente meg igjen. Selvtillit er en ekstremt viktig egenskap å ha, og ifølge Dr. Ivan en vi kan lære oss til. Mange gode tips her, som jeg skal øve på.

Programming your mind for success | Carrie Green

Suksess og lykke går ikke nødvendigvis hånd i hånd. En viktig huskeregel.

My year of saying yes to everything | Shonda Rhimes

Det er ikke så lenge jeg hørte boka til Shonda Rhimes, “Year of Yes”. Og jeg elsket den. Ikke bare er Shonda Rhimes fantastisk underholdende, men hun er smart også. Da hun valgte å ta seg ett år hvor hun skulle si ja til alt som ble spurt av henne, viste det seg å endre livet hennes.

Stop searching for your passion | Terri Trespicio

“You’re not going to be stuck. You’re stuck now!” Likte veldig godt denne om å slutte å leve for fremtiden. Jeg kan garantert kjenne meg igjen i noen av de poengene Terri tar opp her – blant annet frykten for å velge feil:

Harvard Commencement Speach | J. K. Rowling

Denne videoen skulle egentlig bare inneholde fem videoer, så ble det seks, så ble det åtte. Da ei venninne viste meg denne kunne jeg bare ikke la være å ha den med. J. K. Rowling = spirit animal.

Hvilke videoer tyr du til når du trenger et lite dytt i riktig retning?

Bloggbar med Carina Behrens på Facebook